DARKWINGS UILEN EN ROOFVOGELS

EDUCATIEVE ROOFVOGEL-SHOW

  

Sperweruilen

 

 

Wetenschappelijke naam :  surnia ulula

Nederlandse naam :  sperweruil

Woongebied :  Noord-Europa , Noord-Amerika

Gewicht :  330-400 gr

Grootte :  36-41 cm

Spanwijdte :  80-90cm

Broedtijd :  maart t/m mei

Eieren :  5-8

Broedduur :  ± 28 dagen