DARKWINGS UILEN EN ROOFVOGELS

EDUCATIEVE ROOFVOGEL-SHOW

  

Woestijnbuizerds

 

 

Wetenschappelijke naam :  parabuteo unicinctus

Nederlandse naam :  woestijnbuizerd

Woongebied :  zuiden van de Vs, Midden- en Zuid-Amerika

Gewicht :  700-1300 gr

Grootte :  45-60 cm

Spanwijdte :  80-110 cm

Broedtijd : 2 a 3 keer per jaar

Eieren :  2-4

Broedduur :  30-34 dagen