DARKWINGS UILEN EN ROOFVOGELS

EDUCATIEVE ROOFVOGEL-SHOW

  

Sneeuwuilen

 

 

Wetenschappelijke naam :  bubo scandiacus

Nederlanse naam :  sneeuwuil

Woongebied :  noorden van Europa , noorden van Noord-Amerika , noorden van Azie

Gewicht :  1500-1700 gr

Grootte :  55-65 cm

Spanwijdte :  140-160 cm

Broedtijd :  april , mei

Eieren : 5-8

Broedduur :  30-34 dagen