DARKWINGS UILEN EN ROOFVOGELS

EDUCATIEVE ROOFVOGEL-SHOW

  

Choliba's

 

 

Wetenschappelijke naam :  otus choliba

Nederlandse naam :  tropische schreeuwuil

Woongebied :  Vs , Zuid amerika

Gewicht :  95-150 gr

Grootte :  20-25 cm

Spanwijdte :  45-55 cm

Broedtijd :  maart t/m juli

Eieren :  1-4

Broedduur :  ± 28 dagen